top of page
sergioschrys

Το «Σύμφωνο του ΟΗΕ για το Μέλλον» προδικάζει την Παγκόσμια Δικτατορία του Αντίχριστου!

Το «Σύμφωνο του ΟΗΕ για το Μέλλον» θα κατοχυρώσει Ψηφιακές Ταυτότητες, Διαβατήρια Εμβολίων, Μαζική Λογοκρισία, Μετασχηματισμό της Εκπαίδευσης και πολλά άλλα δυστοπικά μέτρα. Ακούσατε τίποτα στα Μ.Μ.Ε; Ο Μητσοτάκης βρίσκεται ήδη εκεί για να υπογράψει τα...πάντα!


«Ενώ το WEF δεν έχει καμία άμεση, εξουσιαστική ή νομοθετική εξουσία για να υλοποιήσει τις ατζέντες του, το Σύμφωνο για το Μέλλον που θα υπογραφεί από τα κράτη μέλη, είναι η νομιμοποίηση των σχεδίων του WEF»


Οι παγκόσμιοι ηγέτες συνέρχονται στη Νέα Υόρκη για να συζητήσουν προτάσεις που οι επικριτές πιστεύουν ότι θα κατοχυρώσουν την παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα και τη λογοκρισία στο διαδίκτυο και θα δώσουν στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) πρωτοφανείς εξουσίες έκτακτης ανάγκης.

Η Σύνοδος Κορυφής, που πραγματοποιείται σήμερα 22 και 23 Σεπτεμβρίου, έχει απασχολήσει ξανά φυσικά το ιστολόγιο μας (εδώ), κάτι που δυστυχώς δεν έκαναν τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε της Ελλάδος, καθώς δεν θέλουν να γνωρίζετε τι αποφάσεις θα ληφθούν σε αυτή τη Σύνοδο…


Οι προτάσεις συζητούνται στην 79η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ περιλαμβάνουν το Pact for the Future (Σύμφωνο για το Μέλλον), το οποίο περιγράφεται από τον ΟΗΕ ως «ευκαιρία για τη δημιουργία διεθνών μηχανισμών που θα αντικατοπτρίζουν καλύτερα τις πραγματικότητες του 21ου αιώνα και θα μπορούν να ανταποκριθούν στις σημερινές και αυριανές προκλήσεις και ευκαιρίες».


Το προτεινόμενο Σύμφωνο για το Μέλλον περιλαμβάνει 11 προτάσεις πολιτικής. Σε αυτές περιλαμβάνονται προτάσεις για τη δημιουργία μιας «Πλατφόρμας Έκτακτης Ανάγκης» του ΟΗΕ και ενός «Παγκόσμιου Ψηφιακού Συμφώνου», καθώς και προτάσεις πολιτικής για την «Ακεραιότητα των Πληροφοριών» και τον «Μετασχηματισμό της Εκπαίδευσης».

Μεταξύ των προτάσεων του ΟΗΕ περιλαμβάνεται επίσης η «Διακήρυξη για τις Μελλοντικές Γενιές».


Σύμφωνα με αυτές τις προτάσεις, ο γενικός γραμματέας θα έχει «μόνιμη εξουσία» να κηρύξει «μια Πλατφόρμα Έκτακτης Ανάγκης σε περίπτωση ενός μελλοντικού σύνθετου παγκόσμιου σοκ επαρκούς κλίμακας, σοβαρότητας και εμβέλειας».


Οι συζητήσεις για το Σύμφωνο για το Μέλλον θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Συνόδου Κορυφής για το Μέλλον, η οποία περιγράφεται ως «ένα γεγονός υψηλού επιπέδου, που θα φέρει κοντά τους παγκόσμιους ηγέτες για να σφυρηλατήσουν μια νέα διεθνή συναίνεση σχετικά με το πώς θα προσφέρουμε ένα καλύτερο παρόν και θα διασφαλίσουμε το μέλλον».

Οι προτάσεις αποτελούν μέρος της «Κοινής μας Ατζέντας», μιας πρωτοβουλίας που περιγράφεται ως «το όραμα του Γενικού Γραμματέα για το μέλλον της παγκόσμιας συνεργασίας».


Η έλλειψη ελέγχων και ισορροπιών είναι πολύ ανησυχητική


Οι επικριτές των προτάσεων προειδοποίησαν τον The Defender ότι απειλούν την προσωπική ελευθερία και την ελευθερία της υγείας, θα παραχωρήσουν στον ΟΗΕ πρωτοφανείς εξουσίες και μπορεί να οδηγήσουν σε μια διεθνώς δεσμευτική συνθήκη.


Η Ολλανδή δικηγόρος Meike Terhorst δήλωσε ότι ο ΟΗΕ προσπαθεί να αποκτήσει «περισσότερη εκτελεστική εξουσία».


Ο Francis Boyle, J.D., Ph.D., καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, δήλωσε στο The Defender: «Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο γενικός γραμματέας είναι να παρακάμψει το καταστατικό των Ηνωμένων Εθνών και να αναθέσει στον εαυτό του όλες τις εξουσίες που μπορεί να αναλάβει».


«Η έλλειψη ελέγχων και ισορροπιών είναι πολύ ανησυχητική. Τα κράτη μέλη θα έχουν πολύ λίγη ή καθόλου εξουσία», δήλωσε η Terhorst, σημειώνοντας ότι οι προτάσεις αυτές συγκεντρώνουν όλο και περισσότερες αντιδράσεις, καθώς απειλούν την εθνική κυριαρχία.


Οι εξουσίες έκτακτης ανάγκης και άλλες προτάσεις που περιέχονται στο σύμφωνο μπορεί να έχουν δυσοίωνες συνέπειες για την ανθρωπότητα, προειδοποίησε ο Boyle.


«Τα πιο ολέθρια [αποτελέσματα] θα είναι σίγουρα τα εξαιρετικά επικίνδυνα εμβόλια που πιθανώς θα παραβιάζουν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης για τα ιατρικά πειράματα, όπως αυτά τα εμβόλια mRNA, και στη συνέχεια επίσης λογοκρισία, απόλυτη λογοκρισία για όποιον διαφωνεί», δήλωσε ο Boyle.


Άλλοι εμπειρογνώμονες προειδοποίησαν ότι ο ΟΗΕ δεν είναι πλήρως διαφανής.

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο James Roguski, «ο ΟΗΕ δεν είναι πλήρως διαφανής όσον αφορά τη διαδικασία που οδηγεί στη Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος. Προς το παρόν, δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία συναίνεσης και η κατάσταση των τριών εγγράφων δεν έχει παρουσιαστεί με ειλικρίνεια στο ευρύ κοινό».


Ο Roguski σημείωσε ότι μια τέταρτη αναθεώρηση του Παγκόσμιου Ψηφιακού Συμφώνου συντάχθηκε στις 27 Αυγούστου, αλλά «δεν έχει δημοσιοποιηθεί στον ιστότοπο του ΟΗΕ».

Και σύμφωνα με την Dr. Meryl Nass, ιδρύτρια του Door to Freedom, το σύμφωνο «τοποθετεί τον ΟΗΕ “στο κέντρο” των διεθνών υποθέσεων, δίνοντας στον ΟΗΕ απροσδιόριστες εξουσίες». Δεν περιέχει ορισμούς για τους όρους που χρησιμοποιούνται, «επιτρέποντας να ερμηνευτεί αργότερα με τρόπους που δεν θα αρέσουν στους πολίτες».


Ένα μέσο για την «υπερτροφοδότηση» της «Μεγάλης Επανεκκίνησης»;


Οι επικριτές συνέδεσαν επίσης τις προτάσεις του ΟΗΕ με τις ατζέντες άλλων διεθνών οργανισμών, όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο προώθησε τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και την «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση».


«Στο πνεύμα, η Σύνοδος Κορυφής και το Σύμφωνο για το Μέλλον είναι μια επανεκκίνηση της Μεγάλης Επανεκκίνησης», δήλωσε ο Tim Hinchliffe, εκδότης του The Sociable. «Και οι δύο μιλούν για την αναδιαμόρφωση του κόσμου μας, η οποία περιλαμβάνει την επιθυμία να μετασχηματιστεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα και να εφαρμοστεί η παγκόσμια διακυβέρνηση γύρω από θέματα όπως η κλιματική αλλαγή, η υγειονομική περίθαλψη και όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τους SDGs» (Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης -ΣΒΑ).


«Ενώ το WEF δεν έχει καμία άμεση, εξουσιαστική ή νομοθετική εξουσία για να υλοποιήσει τις ατζέντες του, το Σύμφωνο για το Μέλλον θα υπογραφεί από τα κράτη μέλη, οι κυβερνήσεις των οποίων διαθέτουν πραγματικές εκτελεστικές και νομοθετικές εξουσίες», δήλωσε ο Hinchliffe.


«Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να πάρουν την ατζέντα του WEF … και να τη μετατρέψουν σε σταθερό διεθνές δίκαιο και από εκεί σε σταθερό εσωτερικό δίκαιο», δήλωσε ο Boyle.


Σύμφωνα με τον Michael Rectenwald, Ph.D., συγγραφέα του βιβλίου «The Great Reset and the Struggle for Liberty: Unraveling the Global Agenda«, οι προτάσεις του ΟΗΕ “έχουν γραφτεί για την υποστήριξη της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και του καθεστώτος ”παγκόσμιας διακυβέρνησης» που στοχεύει να εγκαθιδρύσει».


Ο Rectenwald δήλωσε ότι "οι προτάσεις αφορούν την «επιτάχυνση της επίτευξης των ΣΒΑ» και αντιπροσωπεύουν τη συνεχιζόμενη «προσπάθεια του ΟΗΕ να εγκαθιδρύσει ένα παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα που θα είναι “περιεκτικό” και “δίκαιο”».


«Η «ένταξη» επιτυγχάνεται με τεχνολογικά μέσα όπως η κάλυψη του «ψηφιακού χάσματος», η οποία εξαρτάται από την καθολική υιοθέτηση ενός συστήματος ψηφιακής ταυτότητας.


Η ψηφιακή ταυτότητα είναι το μέσο με το οποίο κάποιος «συμπεριλαμβάνεται» και χωρίς το οποίο ουσιαστικά δεν υπάρχει. Έτσι, δεν πρόκειται να υπάρχει τίποτα έξω από το σύστημα – δηλαδή, ολοκληρωτική διακυβέρνηση», δήλωσε ο Rectenwald.


Το Παγκόσμιο Ψηφιακό Σύμφωνο προβλέπει Ψηφιακές Ταυτότητες, Διαβατήρια Εμβολίων


Το Σύμφωνο για το Μέλλον συνοδεύεται από μια πρόταση για ένα «Παγκόσμιο Ψηφιακό Σύμφωνο – ένα Ανοιχτό, Ελεύθερο και Ασφαλές Ψηφιακό Μέλλον για Όλους».

Δημοσιευμένο τον Μάιο του 2023, το προτεινόμενο σύμφωνο καθορίζει «αρχές, στόχους και δράσεις για την προώθηση ενός ανοικτού, ελεύθερου, ασφαλούς και ανθρωποκεντρικού ψηφιακού μέλλοντος, το οποίο θα εδράζεται στα οικουμενικά ανθρώπινα δικαιώματα και θα επιτρέπει την επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης».


Ωστόσο, το σύμφωνο περιέχει προτάσεις για την καθιέρωση ψηφιακής ταυτότητας, «ψηφιακών δημόσιων αγαθών» και «ψηφιακών διαβατηρίων προϊόντων», και καλεί για την «αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης» και την πρόληψη της «κατάχρησης» των διαδικτυακών εργαλείων.


«Με την ψηφιακή ταυτότητα, είναι ευκολότερο για τις κυβερνήσεις να λογοκρίνουν και να απειλούν τις φωνές με διαφορετική άποψη», δήλωσε η Terhorst. «Στις προτάσεις του ΟΗΕ αναφέρεται η καταστολή της «παραπληροφόρησης» ή της «ρητορικής μίσους». Ποιος θα αποφασίσει ποιες πληροφορίες είναι σωστές και ποιες λάθος;»


Το ενημερωτικό δελτίο πολιτικής «Ακεραιότητα των Πληροφοριών στις Ψηφιακές Πλατφόρμες» προχωράει παραπέρα, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένα τις «απειλές για την ακεραιότητα των πληροφοριών», όπως η λεγόμενη «παραπληροφόρηση». Ζητά επίσης «εμπειρικά υποστηριζόμενη συναίνεση γύρω από τα γεγονότα, την επιστήμη και τη γνώση», αλλά δεν διευκρινίζει πώς θα καθοριστεί αυτή η «συναίνεση».


Παρομοίως, ένα ενημερωτικό δελτίο πολιτικής με θέμα «Μετασχηματισμός της Εκπαίδευσης», προτείνει «την ενσωμάτωση πρακτικών που ενισχύουν την ικανότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών να περιηγηθούν στην αυξανόμενη ροή ψευδών και ψευδών πληροφοριών».


Το συμπέρασμα προτείνει επίσης «Νέες τεχνολογίες εμβολίων βασισμένες σε πλατφόρμες και έξυπνες τεχνικές παρασκευής εμβολίων … για την παραγωγή μεγαλύτερου αριθμού εμβολίων υψηλότερης ποιότητας». Η Terhorst δήλωσε ότι ο στόχος της ψηφιακής ταυτότητας είναι η εισαγωγή παγκόσμιων διαβατηρίων εμβολίων που θα «παρακάμπτουν το δικαίωμα του καθενός να πει όχι σε έναν εμβολιασμό».


Ο Hinchliffe σημείωσε ότι ο ΟΗΕ έχει «θεσπίσει αρχές για έναν “Κώδικα Δεοντολογίας” που καλεί όχι μόνο τα κράτη μέλη, αλλά και ιδιωτικές ομάδες όπως οι ενδιαφερόμενοι φορείς, οι ψηφιακές πλατφόρμες, οι διαφημιστές και τα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης να συντρίψουν τις αφηγήσεις που στρέφονται κατά του ΟΗΕ και των SDGs».


Ο Γενικός Γραμματέας προσπαθεί να καθιερωθεί ως δικτάτορας του ΟΗΕ


Σύμφωνα με τον Boyle, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ «υποτίθεται ότι λειτουργεί ως γραμματέας που είναι υπεύθυνος για τη γραμματεία», αλλά αυτές οι προτάσεις προσπαθούν «να αυτοσυσταθούν ως δικτάτορας του ΟΗΕ». Σημείωσε ότι ο ΟΗΕ αποτελείται από έξι ανεξάρτητα όργανα, αλλά είπε ότι οι προτάσεις αυτές μπορεί να σφετεριστούν την ανεξαρτησία τους.

«Θα έχει εξουσία πάνω τους και αναμφισβήτητα θα μπορούσε να ασκήσει εξουσία πάνω σε εξειδικευμένους οργανισμούς του ΟΗΕ, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Αυτό συνδέεται με τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας και τη Συνθήκη για την Πανδημία», δήλωσε ο Boyle.


Ο Boyle υποστήριξε ότι, αναφερόμενος ειδικά στο Σύμφωνο για το Μέλλον ως «σύμφωνο», ο ΟΗΕ σκόπιμα «προσπαθεί να το μετατρέψει σε διεθνή συνθήκη που είναι δεσμευτική» σύμφωνα με τη Σύμβαση της Βιέννης για το Δίκαιο των Συνθηκών.

«Αν το αποκαλέσετε σύμφωνο … αυτό θα εμπίπτει σαφώς στους όρους της Σύμβασης της Βιέννης», δήλωσε ο Boyle.

«Βρισκόμαστε στον αγώνα της ζωής μας εδώ. Ο κόσμος πρέπει να ειδοποιηθεί για τους κινδύνους αυτού του συμφώνου».



Comments


bottom of page